Digisairaala logo

Teija Kunnari

Psykiatrinen sairaanhoitaja, kognitiivis-analyyttinen lyhytterapeutti

Oletko elämäntilanteessa, jossa koet tarvitsevasi ulkopuolista keskustelutukea? Tuntuuko siltä, että negatiiviset ajatukset ja tunteet kiertävät vain kehää?

Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä aikuisten sekä nuorten parissa. Terapian tavoitteena on lisätä ymmärrystä siitä miten erilaiset elämänkokemukset ovat vaikuttaneet sinuun – sinun tapaasi ajatella ja sitä kautta myös tuntea. Terapiaan hakeutumisen syitä voivat olla mm. erilaiset kriisit, ihmissuhdeongelmat, työhön tai opiskeluun liittyvä uupumus ja yleisesti se, että koet voivasi psyykkisesti huonosti. Tavoitteena on psyykkisen voinnin kohentuminen ja lisääntynyt itsetuntemus.

Lyhytterapian kesto on yleensä 5–20 kertaa ja yhden käynnin pituus on 45–90 minuuttia riippuen siitä kuinka asiakkaan kanssa sovitaan. Voin käydä kanssasi myös yksittäisiä lyhytkestoisempia keskusteluja mahdollisista mieltä askarruttavista asioista.

Vapaa-ajallani tykkään tehdä kävelyretkiä luonnossa sillä se antaa minulle energiaa. Mielihyvää lisää vielä se, kun voin tehdä retket lasteni koirien kanssa silloin, kun he ovat minulla hoidossa. 

Tervetuloa vastaanotolleni!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla