Digisairaala logo

Terveyspalvelut keholle & mielelle

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on yksi Digisairaalan toiminnan tärkeimmistä kulmakivistä. Tarjoamme sinulle ja perheellesi laajan valikoiman terveys -ja hyvinvointipalveluja kehon ja mielen hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Äiti ja lapset tabletin äärellä videovastaanotolla

KehoTikissä

Digisairaalan kokonaisvaltaiset palvelut kehon hoitoon ja huoltoon

Digisairaala tarjoaa kehon kokonaisvaltaisen hoidon ja huollon KehoTikissä palvelumallin avulla. Kehosi hoito ja säännöllinen huolto ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Varaa aika esimerkiksi lihasten ja nivelten käsittelyyn, osteopatiaan tai fysioterapiaan.

Fysioterapian tavoitteena on liikkumisen, toimintakyvyn ja terveyden edistäminen. Fysioterapiassa arvioidaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Tavoitteena on saavuttaa sinulle optimaalinen toiminta- ja liikkumiskyky.

Fysioterapeutti ohjaa asiakasta foam rollerin käytössä

Suomalainen perheyritys

Digisairaala on suunniteltu sinulle

Eri laitteet -ikoni

Helppo

Palvelemme sinua siellä, missä ikinä oletkin kännykän, tabletin tai tietokoneen avulla. Opastamme sinua hoitopolkusi joka askeleella.

Nopea

Varaa aika haluamallesi ammattilaiselle tai jonota ilman ajanvarausta. Kysy ammattilaiselta viestillä, jätä soittopyyntö tai uusi resepti.

Kolme ihmistä -ikoni

Asiakaslähtöinen

Sinä olet meille tärkein. Haluamme ratkoa juurisyyt haasteidesi takana ja auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin.

Lukko -ikoni

Turvallinen

Digisairaala on suomalainen luotettava toimija. Ylläpidämme korkeaa laatua ja seuraamme hoidon vaikuttavuutta.

MieliTikissä

Digisairaalan ehkäisevät palvelut mielen hoitoon ja huoltoon

MieliTikissä on ehkäisevän mielenterveystyön videovastaanotto ja etäpalvelu. Mielenterveys on monimuotoinen kokonaisuus, joka rakentuu monista eri tekijöistä. Mielenterveyden tekijät myös vaihtelevat elämäntilanteesta toiseen ja jokainen meistä voi kohdata haasteita henkisen jaksamisen kanssa.

Meiltä löydät mielenterveystyön, päihdekuntoutuksen, perhetyön, lastensuojelun sekä psykiatrisen hoidon palvelut. Videovastaanottojamme tekee joko psykiatrinen sairaanhoitaja, psykiatri, psykoterapeutti tai psykologi.

Kysy apua! Et ole yksin – me olemme täällä sinua varten.

Iloinen teini

Helposti videovastaanotolle

1

Varaa aika

Varaa aika täältä ja tunnistaudu Digisairaalan käyttäjäksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saat varausvahvistuksen.

2

Siirry videovastaanotolle

Siirry mobiiliapplikaatioon tai tietokoneella sähköpostin linkistä vastaanotolle ja kirjaudu sisään, kun vastaanottoajankohta koittaa.

3

Keskustele

 Terveydenhuollon ammattilainen auttaa sinua ja arvioi vastaanotolla mahdollisen jatkohoidon tarpeen. Sovitte yhdessä seuraavista askelista.

Diabetes

Diabetes ei ole este – se on haaste, jonka voimme yhdessä voittaa

Asiantuntijatiimimme koostuu diabetesalan asiantuntijoista, jotka ymmärtävät diabeteksen monimuotoisuuden ja ovat valmiita jakamaan tietonsa ja taitonsa kanssasi. Räätälöimme sinulle sopivan hoitosuunnitelman, huomioiden elämäntapasi, tarpeesi ja tavoitteesi. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten verensokerin seurantaa, ruokavalioneuvontaa, insuliinihoidon ohjausta ja komplikaatioiden ennaltaehkäisyä.

Tavoitteenamme on parantaa elämänlaatuasi diabeteksesta huolimatta, ei pelkästään sairauden hallintaa.

Autamme sinua saavuttamaan paremman diabeteksen hallinnan. Ota ensimmäinen askel terveytesi puolesta.

Yhdessä kohti terveempää tulevaisuutta!

Etsitkö hinnastoa?

Mobiili ikoni
Digisairaala sovellus auki älypuhelimessa - ilman taustaa

Digisairaala -sovellus

Nopeaa & mutkatonta asiointia

Digisairaalan sovellus yksinkertaistaa sinun ja perheesi terveysasioiden huolenpitoa. Sovelluksen kautta pääset lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle missä tahansa oletkin.

Voit ladata Digisairaala -sovelluksen iOS-laitteille App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

Digisairaala
by MEDI Connection Oy

Lataa Digisairaala -sovellus

Seuraa meitä somessa

© MEDI Connection Oy 2023


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla