Digisairaala logo

Uusi suomalainen terveydenhuoltopalvelu avattu – Digisairaala hoitaa kokonaisvaltaisesti videon välityksellä

Jaa artikkeli

Suomen terveydenhuoltokentällä on aloittanut uusi toimija, Digisairaala by MEDI Connection Oy. Digisairaala-nimellä operoiva kotimainen terveydenhuoltopalvelu tarjoaa suomalaisille verkon yli tapahtuvaa hoitoa ja hoidon tarpeen arviointia. 

 
Helmikuusta 2023 toiminut palvelu lupaa entistä parempaa saavutettavuutta kansalaisille hoitoon hakeutumisessa. MEDI Connection Oy:n toimitusjohtaja Irja Suokas kuvailee Digisairaalan olevan “moderni versio kotilääkäristä”. 

“Digisairaalan palvelu madaltaa kynnystä päästä terveydenhuollon palvelujen pariin. Yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen voi ottaa helposti, nopeasti ja turvallisesti kotoa käsin videoyhteyden avulla. Videovastaanotto on kuin lähivastaanotto ja meillä asiakas voi myös keskutella useammasta huolenaiheesta samalla kertaa”, Suokas kertoo.

Laadukasta hoitoa etäpalvelujen avulla 

Digisairaalan toimintaperiaatteena on toimia terveydenhuollon yrittäjien palvelualustana, ja näin asiakkaille voidaan tarjota hyvin laajalla tarjonnalla eri terveydenhuoltoalan palveluita.  

Palvelusta voi varata ajan niin sairaanhoitajan etävastaanotolle kuin myös lääkärin, erikoislääkärin, fysioterapeutin kuin terapeutinkin vastaanotolle. 

“Ennakoimme terveydenhuollon ja yhteiskunnan tarpeita sekä kehitämme toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan laadukasta hoitoa kaikille suomalaisille nyt sekä tulevaisuudessa. Palveluistamme hyötyvät niin potilaat kuin terveydenhuollon ammattilaiset: asiakkaat saavat laadukkaampaa hoitoa ja ammattilaiset voivat tuottaa etäpalveluja vaivattomasti”, Irja Suokas lupaa. 

“Asiakas voi varata ajan esimerkiksi erikoislääkärille ilman lähetettä. Etävastaanotolla lääkäri arvioi asiakkaan tilanteen ja ohjaa tarvittaessa eteenpäin esimerkiksi kuvantamiseen tai laboratoriokokeisiin, sekä ohjeistaa jatkotoimenpiteissä”, Suokas kertoo palvelusta käytännön tasolla.

Suomalainen perheyritys

Digisairaalan taustalla on kotimainen MEDI Connection Oy, joka on toimitusjohtaja Irja Suokkaan ja hänen miehensä Tapio Lahtisen perustama perheyritys. 

“Meidän tavoite on tuottaa suomalaisille mahdollisimman hyvää terveydenhoitoa ja helpottaa niiden saavutettavuutta”, Suokas lausuu. 

“Hyvin suuri osa oireista ja sairauksista voidaan jopa kokonaan hoitaa videovastaanotolla ja siksi uskomme, että tämä meidän laajan palvelukirjon kattava uusi sairaalamme edistää suomalaisten terveyttä ja ennaltaehkäisee monia sairauksia sen nopeuden ja tavoitettavuuden kautta”, hän lisää. “Kaiken keskellä on ihminen.”

Yhteystiedot ja haastattelupyynnöt: 

Irja Suokas, Toimitusjohtaja, MEDI Connection Oy 

+358 407 520 553 

Saatat olla kiinnostunut lukemaan

Pidäthän itsestäsi ja perheestäsi huolta – varaa videovastaanotto nyt!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla