Digisairaala logo

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, mitä fysioterapeutti voi tehdä etävastaanoton avulla?

hymyileväinen nainen fysioterapeutin etävastaanotolla

Jaa artikkeli

Tuntuuko sinusta, että tarvitset fysioterapeutin apua? Kokeile etäfysioterapiaa!

Haluamme tarjota sinulle uuden tavan huolehtia terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi – etäfysioterapian!

Kuvittele, että voisit saada tukea oman kodin rauhassa, aivan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Se on juuri se, mitä etäfysioterapia mahdollistaa. Tässä muutama syy, miksi kannattaa harkita etäfysioterapian kokeilemista:

Mukavuus ja joustavuus: Voit saada ammattitaitoisen fysioterapeutin avun omassa ympäristössäsi, ilman tarvetta matkustaa hoitopaikalle. Voit sopia ajan, joka sopii sinun aikatauluusi.

Ammattilaisen tuki: Kokenut fysioterapeutti pystyy arvioimaan tilanteesi etänä, antamaan ohjeita ja laatimaan juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, joka auttaa parantamaan liikkuvuuttasi ja vähentämään kipua.

Monipuoliset palvelut: Etäfysioterapeutti voi tarjota neuvontaa, ohjausta ja seurantaa virtuaalisten yhteyksien kautta. Voit myös osallistua verkkokursseille ja webinaareihin, joissa saat lisätietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.

Turvallisuus: Erityisesti pandemian aikana etäfysioterapia on turvallinen tapa saada tarvitsemaasi hoitoa ilman fyysistä kontaktia muihin ihmisiin.

Motivaatio: Etäfysioterapia voi auttaa sinua pysymään motivoituneena ja sitoutuneena terveydenhuolto-ohjelmaasi, sillä saat jatkuvaa tukea ja seurantaa.

Ota yhteyttä meihin tänään ja varaa ensimmäinen etäkonsultaatiosi. Tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut ja tuen, jotta voit saavuttaa paremman terveyden ja hyvinvoinnin omassa arjessasi.

Yhdessä voimme tehdä terveydestäsi tärkeän prioriteetin. Ota ensimmäinen askel kohti parempaa terveyttäsi ja aloita etäfysioterapia nyt!

Saatat olla kiinnostunut lukemaan

Pidäthän itsestäsi ja perheestäsi huolta – varaa videovastaanotto nyt!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla