Digisairaala logo

Sairaanhoitajan etävastaanotto tarjoaa sinulle monipuolisia palveluita erilaisissa terveyteen liittyvissä tilanteissa, jotka voivat helpottaa elämääsi.

sairaanhoitajan_etävastaanotto

Jaa artikkeli

Luettelo asioista, joissa voimme auttaa:

Hoidontarpeen arvio: Kun olet huolissasi terveydestäsi, voimme tehdä alustavan arvion tilanteestasi ja tarvittaessa ohjata sinut jatkotoimenpiteisiin.

Lyhyet sairauslomat: Tarvitsetko lyhyttä sairauslomaa flunssan, vatsataudin tai migreenin takia? Me voimme myöntää sen tarpeen mukaan.

Hoitolomatodistukset lapsen sairauden vuoksi: Jos lapsellasi on sairaus, voimme antaa hoitolomatodistuksen tarpeen mukaan.

Yleinen terveysneuvonta ja ohjaus: Tarjoamme terveysneuvontaa ja ohjausta kaikissa terveyteen liittyvissä kysymyksissä, kuten terveelliset elämäntavat, ravitsemus ja liikunta.

Pienten tapaturmien, haavojen ja palovammojen arvio ja kotihoito-ohjaus: Jos sattuu pieniä tapaturmia, kuten haavoja tai palovammoja, voimme antaa ohjeita ensiavusta ja niiden hoidosta kotona.

Rokotusneuvonta: Haluatko tietää lisää rokotuksista ja niiden aikatauluista? Voimme auttaa sinua saamaan tarvittavat rokotukset.

Keskusteluapu elämän haastavissa tilanteissa ja kriiseissä: Jos kohtaat vaikeita elämäntilanteita, kuten stressiä, masennusta tai surua, olemme täällä tukemassa ja tarjoamassa keskusteluapua.

Tarvittaessa ohjaus muille asiantuntijoille: Jos arvioimme, että tarvitset lisätutkimuksia, erikoislääkärin konsultaatiota tai muuta erityisosaamista, ohjaamme sinut oikeille ammattilaisille.

Terveyspalveluidemme puolelta löydät ammattitaitoiset, kuten:

  • Leikkaus ja anestesia hoidon sairaanhoitaja
  • Ensihoidon sairaanhoitaja
  • Psykiatrinen sairaanhoitaja, sekä kognitiivisanalyyttinen lyhytterapeutti
  • Sukupuolitauteihin ja ihotauteihin erikoistunut sairaanhoitaja
  • Elintapa, – motivaatio- ja stressivalmentaja, Erikoissairaanhoitaja
  • Sisätauti-kirurginen sairaanhoitaja, muistisairaanhoitaja, hyvinvointivalmentaja sekä hyväksymis- ja omistautumisterapeutti
  • Terveydenhoitajat
  • Terveyden- ja sosiaalihuollon Lähihoitajat                 

Sairaanhoitajan etävastaanotto on kätevä ja monipuolinen tapa saada hoitoa ja neuvontaa terveyteesi liittyvissä tilanteissa ilman, että sinun tarvitsee olla fyysisesti läsnä. Tavoitteenamme on tukea terveyttäsi ja hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan

Pidäthän itsestäsi ja perheestäsi huolta – varaa videovastaanotto nyt!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla