Digisairaala logo

Tervetuloa Digisairaalaan – Sairaanhoitoa kotisohvalta!

Jaa artikkeli

Kuvittele maailma, jossa saat parasta mahdollista hoitoa suoraan kotisohvaltasi käsin. Digisairaalan etä- ja videovastaanotot tekevät tästä todellisuutta! Hyödynnä digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet ja koe terveydenhuollon uusi ulottuvuus, joka on suunniteltu sinun mukavuuttasi ja hyvinvointiasi varten.

Mitä ovat Digisairaalan sairaanhoitajan etävastaanotot?

Digisairaala tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan saada sairaanhoitoa missä ja milloin tahansa. Etävastaanotto tarkoittaa, että voit tavata sairaanhoitajan videoyhteyden kautta käyttäen tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. Tämä palvelu kattaa monenlaisia terveydenhuollon tarpeita, kuten:

 • Lyhyet sairauslomat
 • Akuutit terveysongelmat
 • Terveyskasvatus ja -neuvonta
 • Kroonisten sairauksien seuranta ja hoito
 • Raskauden ja synnytyksen jälkeinen seuranta
 • Mielenterveyden tuki
 • Lääkityksen arviointi ja ohjaus
 • Haavahoitojen seuranta
 • Ravitsemusneuvonta
 • Elämäntapaneuvonta
 • Yleinen terveydentilan arviointi ja neuvonta

Miksi valita Digisairaalan etävastaanotto?

 1. Ylivertainen mukavuus: Unohda jonot ja matkat terveysasemalle. Tapaa sairaanhoitaja mukavasti kotonasi, säästä aikaa ja vältä stressiä.
 2. Säästöt ajassa ja rahassa: Etävastaanotto eliminoi matkustustarpeen ja vähentää kustannuksia. Säästä arvokasta aikaasi ja rahaa – anna meidän huolehtia sinusta.
 3. Parempi saavutettavuus: Digisairaala tuo terveydenhuollon palvelut kaikkien ulottuville. Riippumatta siitä, missä asut, saat korkealaatuista hoitoa nopeasti ja vaivattomasti.
 4. Ennaltaehkäisevä hoito: Säännölliset etävastaanotot auttavat havaitsemaan terveysongelmat ajoissa, mikä tarkoittaa nopeampaa ja tehokkaampaa hoitoa. Voit paremmin ja elät terveempänä!

Miten se toimii?

Digisairaalan etävastaanoton käyttäminen on helppoa:

 1. Varaa aika: Valitse sinulle sopiva aika helposti verkkosivuiltamme tai sovelluksestamme.
 2. Yhdistä: Kirjaudu sisään sovittuna aikana ja yhdistä videoyhteys sairaanhoitajan kanssa.
 3. Keskustele ja saa hoitoa: Keskustele sairaanhoitajan kanssa aivan kuin olisit vastaanotolla. Saat neuvoja, ohjeita ja hoitoa – kaikki reaaliajassa.

Tietoturva ja yksityisyys

Me Digisairaalassa ymmärrämme, kuinka tärkeää tietoturva ja yksityisyys ovat. Käytämme parhaita tietoturvaratkaisuja varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa. Voit luottaa siihen, että yksityisyytesi on meille ensisijaisen tärkeää.

Tulevaisuuden terveydenhuolto on täällä!

Digisairaalan etävastaanotot ovat vasta alkua. Tulevaisuudessa tuomme yhä kehittyneempiä teknologioita, parantamaan hoitokokemustasi. Digisairaalan tavoitteena on tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa missä ja milloin tahansa.

Kokeile nyt ja koe ero!

Älä odota – siirry Digisairaalan etävastaanoton käyttäjäksi jo tänään ja nauti terveydenhuollon uudesta aikakaudesta! Varaa aikasi helposti ja nopeasti verkkosivuiltamme tai sovelluksestamme.

Digisairaala – Hoitoa silloin kun sinä tarvitset, siellä missä sinä olet.

Digisairaalasta saat laajan terveydenhuollon palvelut helposti ja kätevästi etänä. Palveluihimme kuuluvat sairaanhoitajan etävastaanotot, yleislääkärin konsultoinnit, erikoislääkäreiden arviot, mielenterveyden palvelut ja paljon muuta.
Digisairaala on täällä sinua varten, olitpa sitten kiireinen ammattilainen, maaseudulla asuva tai yksinkertaisesti mukavuutta arvostava. Me tuomme terveydenhuollon sinne, missä sinä olet, ja silloin, kun sinä sitä tarvitset. Yhdistämme huolenpidon ja teknologian, jotta saat parasta mahdollista hoitoa – ihmisläheisesti ja vaivattomasti.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan

Pidäthän itsestäsi ja perheestäsi huolta – varaa videovastaanotto nyt!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla