Digisairaala logo

Tiedote: Digisairaala ja DiabetesSara yhdistävät voimansa tuodakseen etäterveydenhuollon lähemmäksi Sinua

Iloiset terveysdenhuollon ammattilaiset yhteistyössä

Jaa artikkeli

Digisairaala ja DiabetesSara ovat ylpeitä ilmoittaessaan uudesta yhteistyöstään, joka tulee tuomaan korkealaatuisia terveydenhuollon ja hyvinvoinnin etäpalveluita kaikkien saataville. Tämä yhteistyö yhdistää Digisairaalan etäterveydenhuollon alustan DiabetesSaran vankan diabeteksen hoidon asiantuntemuksen tarjotakseen sinulle ja perheellesi entistä parempia palveluita ja tukea terveytesi ylläpitämiseen.

Digisairaala tarjoaa kokonaisvaltaisia terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita etänä videon välityksellä. Oli kyse sitten oireiden juurisyiden selvittämisestä, ennaltaehkäisystä tai terveyden ylläpidosta, Digisairaala välittää sinusta ja hyvinvoinnistasi. Tarjoamme helppoa ja nopeaa apua, ja olemme aina valmiina auttamaan sinua.

DiabetesSara tuo tarjontaan erityisosaamisen diabeteksen hoidosta etänä. Diabeteshoitajamme ovat valmiina tarjoamaan sinulle tukea lääkitykseen, verensokerin mittaamiseen ja kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin. Autamme sinua torjumaan sokeriaineenvaihdunnan häiriöitä, saavuttamaan diabeteksen hyvän hoitotasapainon ja tasoittamaan verensokerin vaihteluita, jotta voit voida paremmin.

DiabetesSaran erikoisosaamisella täydennämme loistavasti DigiSairaalan kokonaisuutta ja yhdessä pystymme tarjoamaan yhä kokonaisvaltaisemmat digitaaliset terveyspalvelut ja -ratkaisut niin yksityisasiakkaille kuin muille terveydenhuollon toimijoillekin. Diabeteshoidon palveluiden tarpeessa olevat asiakkaat löytävät DiabetesSaran palvelut aiempaa paremmin, toteaa DiabetesSara:n toimitusjohtaja Heikki Hartikainen

Tämä yhteistyö perustuu vahvaan ammattitaitoon ja haluun tarjota asiakkaille parhaat mahdolliset palvelut. Digisairaala ja DiabetesSara ovat molemmat suomalaisia yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet asiakkaidensa hyvinvointiin.

Yhteistyömme tavoitteena on varmistaa, että asiakkaamme voivat helposti ja vaivattomasti saada tarvitsemansa palvelut silloin, kun he niitä tarvitsevat. Irja Suokas, Digisairaala:n toimitusjohtaja, huomauttaa, että DiabetesSaran palvelut täydentävät kokonaisvaltaista terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palvelukattausamme erinomaisesti.

Olemme innoissamme aloittamaan yhteistyö, jossa voimme tukea sinua ja perhettäsi terveyden ja hyvinvoinnin tiellä.

Lisätietoja saatavilla:

Saatat olla kiinnostunut lukemaan

Pidäthän itsestäsi ja perheestäsi huolta – varaa videovastaanotto nyt!


Siirry kirjautumissivulle klikkaamalla